Vergelijk eenvoudig 194 hosting pakketten van 36 hosting providers

Laatste beoordelingen

Beoordeling Hosting provider
5
5
5
5
5

Versio

Versio is de beste altijd. Weg met al die andere dure bedrijven 5 euro per maand voor mijn website? Dag hoor! Versio is de allerbeste en goedkoopste! Dankjewel voor de goie service Versio!!
5
5
5
5
5

Versio

Versio is de goedkoopste provider als je daarnaast ook goede kwaliteit wilt. 25 websites hosten voor 50 cent per maand en de sites zijn altijd in de lucht. En dat doen ze dus al jarenlang. Je zou haast denken dat ze maar heel weinig geld verdienen omdat ze alles bijna gratis weggeven! :-)
5
5
5
5
5

iXL hosting

Goede ervaringen met de snelle Magento hosting van iXL. Niet de goedkoopste, maar al zeker niet de duurste en na veel providers gehad te hebben denk ik wel de beste:) Naar mijn idee een goede prijs/kwaliteit verhouden, waarbij de supporters niet te beroerd zijn met je mee te kijken naar inhoudelijke issues!
5
5
5
4
4.75

Versio

Versio is voor mij al jaren de hosting partner voor mijn 2 webshops. De snelheid is goed, de uptime is goed, de service is prima en de prijs is uitstekend. Met name het klantenpaneel ben ik ook zeer over te spreken, alles werkt altijd en snel en eenvoudig. Eigenlijk heel apart dat deze kwaliteit voor een dergelijke prijs wordt aangeboden. Ik wil nooit meer iets anders!
5
5
5
5
5

Versio

Bedank Webhostingstart! Dankzij jullie weet ik dat er een webhostingbedrijf bestaat dat Versio heet en supergoede hosting aanbied voor nog geen 60 cent per maand! En voor die 60 cent kun je dus 25 websites laten hosten! Zoveel websites heb ik niet eens!
5
5
3
4
4.25

Yourhosting

Ik heb mijn domeinnamen bij Versio ondergebracht, omdat Yourhosting gewoon te duur is met domeinnamen. Maar als het om webhosting gaat, kies ik voor Yourhosting. Mijn websites zijn altijd snel en altijd online en de server is altijd bereikbaar via ftp en daar kunnen sommige hosters nog een voorbeeld aan nemen!
5
5
4
5
4.75

TransIP

Al jarenlang mijn domeinnamen en websites ondergebracht bij TransIP. Nooit problemen, nooit gezeur, alles werkt altijd zoals het hoort. Hoewel er goedkopere hosting providers zijn, wil ik nooit meer wat anders.
5
5
3
5
4.5

TransIP

Erg goeie hosting, enorm goeie service en tevreden over de snelheid van de hosting + prijs kwaliteit-verhouding. Wanneer je op zoekt bent naar degelijke hosting moet je bij transip zijn.
1
1
1
1
1

Hithost Webhosting

Slecht bedrijf dat volgens mij van één amateur is. Slechte service en niet up-to-date servers waardoor veiligheid grote zorgen baat. Niet doen dus!
5
5
3
4
4.25

TransIP

Prima webhosting, nauwelijks off, service is okay. Prijs zou wel iets lager mogen zijn voor wat je krijgt.