Vergelijk eenvoudig 194 hosting pakketten van 36 hosting providers

Google Adwords Tegoed

Vergelijk op deze pagina eenvoudig de webhosting providers waarbij u gratis Google Adwords advertentietegoed ontvangt bij aanschaf van een webhostingpakket.

Hosting Provider Kenmerken Overige informatie Links
Argeweb
5

Één van de snelst groeiende providers op het gebied van domeinregistratie en webhosting.

Gratis €25,00 tot €75,00 Google Adwords tegoed bij aanschaf van een hosting pakket. Argeweb zet uw website...

Hosting pakketten
Bezoek website
Versio
4.357145

Één van de grootste aanbieders van webhosting in Nederland.

Versio is opgericht in oktober 2008 en biedt verschillende soorten hosting en domeinnaam registratie aan. Versio...

Hosting pakketten
Bezoek website
One.com
3

Innovatieve leverancier van webhostingdiensten, opgericht in 2002. Meer dan 700.000 klanten

Bij One.com ontvangt u gratis €50,00 tot €75,00 Google Adwords tegoed bij aanschaf van een hosting pakket...

Hosting pakketten
Bezoek website
Strato
0

Op één na grootste hostingprovider in Europa met 1,4 miljoen klanten in zes Europese landen.

Gratis €50,00 tot €75,00 Google Adwords tegoed bij aanschaf van een hosting pakket. Vanaf €2,99 p/...

Hosting pakketten
Bezoek website

.

Hosting met Google adwords tegoed: een goede keuze?

In bovenstaande tabel vindt u de hosting providers waarbij u tussen de €25,00 en €75,00 gratis Google adwords advertentietegoed ontvangt bij de aanschaf van een webhosting pakket. Maar wat is Google adwords precies en wat heeft u aan dit gratis advertentietegoed?

Wat is Google adwords?

Google adwords is een advertentieprogramma van de zoekmachine Google. U kunt zodoende bij Google adwords adverteren tegen betaling. U kunt pay-per-click (PPC) tekstadvertenties samenstellen. Dit is een advertentie waarop bezoekers kunnen klikken en waar u per click een bedrag voor betaalt. Deze advertentie bestaat veelal uit een titel, twee zinsdelen, een url en wordt geplaatst op websites, die te maken hebben met de opgegeven zoekwoorden. Voor iedere bezoeker die klikt op de advertentie betaalt u zodoende een bedrag aan Google. Dit Google adwords tegoed wordt voor een deel uitgekeerd aan de beheerders van de websites waarop de advertenties zich bevinden. U kunt als adverteerder met Google een maximaal bedrag overeenkomen wat er dagelijks aan clicks wordt betaald. Zodra het Google adwords tegoed dan is bereikt die dag, worden de advertenties niet meer getoond.

Wanneer is Google adwords interessant voor u?

U kiest voor Google adwords als u reclame wilt maken voor uw producten of diensten en hiermee een breed publiek wilt bereiken. De advertenties kunnen op vele websites worden weergegeven. Zo kunt u met Google adwords wereldwijd adverteren, maar u kunt zich ook op bijvoorbeeld een bepaalde regio of een bepaald land richten. U kunt zelf het aantal zoekwoorden aangeven waarop u gevonden wilt worden. Google adwords is dus een uiterst slimme manier van adverteren. U betaalt alleen als er ook daadwerkelijk iemand op de advertentie klikt. Indien u een adwords advertentietegoed bij aanschaf van een hosting pakket heeft ontvangen, zijn de eerste xx kliks voor u dus gratis!