Vergelijk eenvoudig 194 hosting pakketten van 36 hosting providers

Laatste beoordelingen

Beoordeling Hosting provider
5
5
5
4
4.75

Versio

Mijn websites draaien al 10 jaar bij Versio. In al die tijd is er 1 x een serieus probleem geweest waarbij de websites een aantal dagen uit de lucht waren. Dat was niet ok, maar ik betaalde dan ook 50 cent per maand en als je 100% garantie wilt dat red je niet met 50 cent. Verder zijn er nooit problemen geweest, zijn de sites voor zover ik weet altijd online geweest en is er niets geweest waar ik niet uitkwam met de helpdesk. Het enige was dat ik het een paar keer beter wist dan de helpdesk en dat mag natuurlijk niet. Ik weet niet hoe de kennis nu is, ik heb er al een tijdje geen gebruik meer van hoeven maken.
1
1
1
1
1

Versio

De service voldoet totaal niet aan onze verwachting. We zijn 3 maand geleden verhuisd van Combell naar Versio. Maar het één na het ander probleem duikt op. Eerst en vooral was er geen PHP geïnstalleerd. We hebben een refund aangevraagd maar deze werd niet aanvaard omdat de aanvraag net buiten de 14 dagen termijn viel. In het achterhoofd gehouden dat hun verhuis service niet bepaald service is want Versio kan het zich permitteren om deze na 3 weken pas uit te voeren! Versio is eerder een last dan een dienst voor ons. Ze bieden een “helpdesk” aan maar niemand is telefonisch te bereiken en antwoorden op e-mails kregen we pas een week later toegestuurd. Volgens Versio lag het probleem bij onze website maar dit verklaard nog steeds niet waarom hun VPS trager is dan een shared hosting. Er zijn veel beter hosting providers op de markt. Uit onze ervaring is deze uw tijd niet waard.
5
5
5
5
5

Versio

Versio is de beste altijd. Weg met al die andere dure bedrijven 5 euro per maand voor mijn website? Dag hoor! Versio is de allerbeste en goedkoopste! Dankjewel voor de goie service Versio!!
5
5
5
5
5

Versio

Versio is de goedkoopste provider als je daarnaast ook goede kwaliteit wilt. 25 websites hosten voor 50 cent per maand en de sites zijn altijd in de lucht. En dat doen ze dus al jarenlang. Je zou haast denken dat ze maar heel weinig geld verdienen omdat ze alles bijna gratis weggeven! :-)
5
5
5
5
5

iXL hosting

Goede ervaringen met de snelle Magento hosting van iXL. Niet de goedkoopste, maar al zeker niet de duurste en na veel providers gehad te hebben denk ik wel de beste:) Naar mijn idee een goede prijs/kwaliteit verhouden, waarbij de supporters niet te beroerd zijn met je mee te kijken naar inhoudelijke issues!
5
5
5
4
4.75

Versio

Versio is voor mij al jaren de hosting partner voor mijn 2 webshops. De snelheid is goed, de uptime is goed, de service is prima en de prijs is uitstekend. Met name het klantenpaneel ben ik ook zeer over te spreken, alles werkt altijd en snel en eenvoudig. Eigenlijk heel apart dat deze kwaliteit voor een dergelijke prijs wordt aangeboden. Ik wil nooit meer iets anders!
5
5
5
5
5

Versio

Bedank Webhostingstart! Dankzij jullie weet ik dat er een webhostingbedrijf bestaat dat Versio heet en supergoede hosting aanbied voor nog geen 60 cent per maand! En voor die 60 cent kun je dus 25 websites laten hosten! Zoveel websites heb ik niet eens!
5
5
3
4
4.25

Yourhosting

Ik heb mijn domeinnamen bij Versio ondergebracht, omdat Yourhosting gewoon te duur is met domeinnamen. Maar als het om webhosting gaat, kies ik voor Yourhosting. Mijn websites zijn altijd snel en altijd online en de server is altijd bereikbaar via ftp en daar kunnen sommige hosters nog een voorbeeld aan nemen!
5
5
4
5
4.75

TransIP

Al jarenlang mijn domeinnamen en websites ondergebracht bij TransIP. Nooit problemen, nooit gezeur, alles werkt altijd zoals het hoort. Hoewel er goedkopere hosting providers zijn, wil ik nooit meer wat anders.
5
5
3
5
4.5

TransIP

Erg goeie hosting, enorm goeie service en tevreden over de snelheid van de hosting + prijs kwaliteit-verhouding. Wanneer je op zoekt bent naar degelijke hosting moet je bij transip zijn.